Saturday, August 01, 2015

Het eten.

Als afsluiter van mijn blogjes over onze vakantie het, inmiddels traditionele overzicht van onze culinaire ervaringen tijdens deze vakantie. Natuurlijk bijna alleen weer positieve ervaringen. De enige twee minpuntjes waren eigenlijk alleen het brood in Ferrara, een soort karton dat bij afbreken alleen maar verpulverde.


En de beroerde service in restaurant Osteria dalla Peppa te Fano. We moesten bijna smeken om te mogen betalen. Nieuwe klanten waren veel belangrijker want aan ons konden ze toch niets meer verdienen. Het excuus was dat de serveerster geen Engels zou begrijpen, maar het Italiaans van Marina is ook voor Italianen heel goed te verstaan. Dus niet naar toe gaan!
Zo dat waren de minpuntjes, daarnaast natuurlijk heel lekker gegeten. Ik kan nu natuurlijk heel uitgebreid gaan beschrijven wat we allemaal gegeten hebben, maar ik plaats gewoon een paar foto's van de hoogtepunten. Voor alle andere foto's verwijs ik naar mijn album op picasa. Zie aan de rechterkant van de blog onder het kopje 'Mijn foto's en filmpjes'.
Van de eenvoudige cappuccino
 
 
tot het uitgebreide ontbijt bij Margherita van onze favoriete B&B in La Morra.


Eenvoudiger kan haast niet, maar zo lekker


En natuurlijk ook de klassiekers: pizza, spaghetti carbonara en lasagna.
Voldoende vlees

en vis

Ook aan toetjes geen gebrek
En altijd wel iets in de buurt om het allemaal weg te spoelen Kortom: dit was weer een hele zware vakantie,
En nu maar eens aan de volgende vakantie gaan denken.